Microsoft Fabric: Revolucionarna analitika podataka

Microsoft Fabric je preview-stage platforma sa AI napajanjem koja ima za cilj da preoblikuje način na koji svi pristupaju, upravljaju i deluju na podatke i uvide.

Uvod

In the era of data-driven decision-making, Microsoft Fabric emerges as a game-changer. This AI-powered data analytics platform is designed to bring your data and services together, including data science and data lakes, providing more value from your data than ever before.

Šta je Microsoft Fabric?

Microsoft Fabric je preview-stage platforma sa AI napajanjem koja ima za cilj da preoblikuje način na koji svi pristupaju, upravljaju i deluju na podatke i uvide. Povezuje svaki izvor podataka i uslugu analitike zajedno na jednoj platformi, omogućavajući efikasno upravljanje podacima i moćan razvoj AI modela bez pomeranja podataka.

Ključne funkcije Microsoft Fabric-a

  1. Ujedinite svoje imanje podataka: Microsoft Fabric uspostavlja otvoreno i jezersko-centrično čvorište koje pomaže inženjerima podataka da povežu i kuriraju podatke iz različitih izvora, eliminišući širenje i kreirajući prilagođene prikaze za sve.
  2. Upravljajte moćnim AI modelima: Ubrzava analizu razvojem AI modela na jednoj fondaciji bez kretanja podataka, smanjujući vreme potrebno naučnicima da isporuče vrednost.
  3. Osnažite sve u svom poslovanju: Microsoft Fabric brže inovira tako što pomaže svakoj osobi u vašoj organizaciji da postupi na osnovu uvida iz Microsoft 365 aplikacija, kao što su Microsoft Excel i Microsoft Teams.
  4. Upravljajte podacima širom vaše organizacije: odgovorno povezuje ljude i podatke koristeći otvoreno i skalabilno rešenje koje upraviteljima podataka daje dodatnu kontrolu sa ugrađenom bezbednošću, upravljanjem i usaglašenošću.

Uticaj u stvarnom svetu

Organizacije već realizuju svoj potencijal podataka u programu Microsoft Fabric. Na primer, Ferguson, glavni distributer vodoinstalaterskih materijala, značajno je smanjio vreme od sirovih podataka do poslovne inteligencije korišćenjem Microsoft Fabric-a. On objedinjuje neophodne usluge obezbeđivanja podataka, transformacije, modelovanja i analize u jedan korisnički interfejs, čime se ubrzava isporuka uvida.

Zakljuиak

Microsoft Fabric je spreman da transformiše način na koji organizacije analiziraju podatke. Nudeći jedinstvenu platformu za upravljanje podacima i analitiku sa AI napajanjem, on pretvara podatke u konkurentsku prednost dok postavlja temelje za sutrašnju AI inovaciju. Kako Microsoft Fabric nastavlja da se razvija, uzbudljivo je zamisliti nove mogućnosti koje će otključati u svetu analize podataka.

Potrebni su nam vaši kontakt podaci za obradu vašeg zahteva, pružanje informacija koje ste tražili ili vas kontaktirati o našim uslugama. Možete se odjaviti sa ove usluge u bilo kom trenutku. Sve informacije o obradi vaših podataka možete pronaći u našoj politici privatnosti.

Hvala! Vaš podnesak je primljen!
Ups! Nešto je pošlo po zlu prilikom podnošenja obrasca.